Biber ćevabdžinica


Vec šest godina za najbolje ukuse kvalitetnog roštilja u Novom Sadu adresa je dobro poznata jer se u Maksima Gorkog 1. nalazi Ćevabdzinica Biber. Najkvalitetnije meso spremljeno po recepturama starih majstora oduševljava svojim ukusima i svežinom. Ako želite da se prepustite i uživate svim čulima preporučuje se da probate od svega po malo, od širokog izbora klasičnih vesalica, raznjica, pilecih specijaliteta do sad već kultnih pljeskavica i ćevapa od 100% junećeg mesa uz koje je svaki povod poseban. Ako pitate bilo koga od gostiju upravo je taj specijalni recept Biberovog 100% junećeg ćevapa učinio ovo mesto jednako omiljenim predlogom za svaki dan i svaku priliku.
Za uživanje u Biber djakonijama ne morate doći u goste jer možete jednim pozivom da narucite sve iz bogate ponude i da svaki povod pretvorite u gozbu po kojoj ce vas pamtiti.
Svaki dan od ujutru do uveče roštilj u nasoj ćevabdžinici je raspaljen i spreman da vam priredi nezaboravno gastronomsko iskustvo predstavlajući novi orijentir u novosadskoj priči dobrog ukusa.